Hallo :)

I dag har jeg bursdag, og jeg blir 15 år! Nå er jeg halvies til 30 o.o 

Ja det er altså kristine som har bursdag, Kristin hadde bursdag 1. agust. Men vi blogga ikke om det, for hun var på ferie da. 

Vet ikke helt hva jeg har tenkt til og gjøre i dag, tror jeg skal være med venner. Håper noen kan, for mange av vennen mine konfirmerer seg i dag ;)

Akkurat nå sitter jeg og se på bilder av meg selv som liten cx

Her kan dere få se noen dere også:

Kristin og Kristine førest skole dag :D

Også gratulerer til alle som har bursdag i dag!

- KK

 
Hallo

Kristine som blogger ;)

Nå har Kristin dratt, og skal være borte hele helgen.. så da kan hun ikke blogge.

Men jeg har tatt noen flere bilder til bildeprosjekte på skolen, og hvis jeg skal bruke dem så skal tema være sol ;) Men vet ikke helt enda, læreren sa jeg burde jobbe med alle temane. Også viser jeg bildene til henne, også velger hun hvilket tema hun synes er best. 

Men her kan dere se noen av sol bildene :))

Det er ikke så lett og få bra bilder av solen, for pappa sier at jeg ikke skal se inn i linsa på kamera hvis jeg tar bilde av solen. For da kan øynene min bli skadet, og svidd o.o Og det vil jeg ikke.

Det som er irriterende er at fargene på bildene blir forskjellig på pcen hjemme og pcen på skolen. Så noen bilder synes jeg har redigert veldig fint på fargene, også kommer jeg på skolen så er det plutselig bildene ikke så fine lengre cx Vet ikke hvordan fargene ser ut hos dere, men håper de ligner på de som er hos meg.

Men hva synes du om bildene?

- KK
Hallo :)

Kristine som blogger her cx

I dag har jeg prøvd og ta noen fine bilder, men det er ikke lett... Vi har et sånnt prosjekt i K&H som handler om og ta bilder, og redigere dem. Da skal bildene se bra ut, også skal man prøve og ha med diagonaler, esser, trekanter osv. Bildene vi tar skal ha et tema, så jeg har kanskje tenkt til og ta tema hund, høst eller vann. Klarer ikke og bestemme meg! Bildeprosjekte er vanskelig >.<

Men her kan dere få se noen av bildene, jeg har også redigert dem c;
De er så søte ^^

Stolt hund c:


Haha, synes dette var så kult. Men det er så ufokusert, så kan ikke brukes :/

Det har regnet hele uka tror jeg! Bare noen få ganger det er litt sol, men i dag var det faktisk veldig fint vær :D Og det passet jo bra siden jeg skulle ta bilder. 

Men hva synes du om bildene?

- KK
Hallo :)

I dag har vi vært på skolen -den startet jo for en god stund sida. Vi har gjort endel lekser, som matte.. også har vi litt engelsk og gjøre, men det orker vi ikke nå :o Men vi har ikke gjort så mye, men vi har tatt noen bilder! Og siden vi kjeder oss nå, kan vi legge ut noen av bildene cx 


- KK

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits