Hei.
I går lagde vi smoothie!  Vi brukt frosne bær, jordbær og banan tror jeg, også eplejucie og vanilje yoghurt.
Det smakte veldig godt ^^
Den så sånn ut når den var ferdig:Det ser kanskje ikke så godt ut på bilde, -kanskje fordi det er grønne galss, men det var veldig godt ;)
Det e er synd at det er så lite av ferien igjen, dette er siste dag, så nå skal den nytes. Det er derfor det er litt lite blogging nå, vi er ute med venner hele dagen-og-kvelden.

-KKHei
Nå har Kristin dratt på hytta, så nå er det Kristine som blogger ;)
Jeg skal reise i morgen så da blir begge borte...

Men i dag har jeg vært med to venner, vi har laget kake.Dette er den styggeste kaken vi har bakt, den ble litt brent i kantene og der det er en sprekk er det en diger klump. Den ser ikke så ile ut på dette bilde, men vi hadde greid og sette risten skjevt slik at kaken rant litt over på den ene siden.
Men den smakte veldig godt da :)

Etter på fikk vi på glasur og litt sånn og da så den litt bedere ut .

Vi har også tegnet i top-model bøker, vi hadde temaer som vi alle skulle tegne f.eks militære og framtiden osv.Vi hadde veldig dårlig vær så det regnet, men etter hvert ble det fint vær :)
Så da kunne vi sitte ute og  tegne.

- KKHei!
Nå har vi startet på tenis uke, men vi har ikke hatt tid til og ta bilder siden vi må øve hele tiden...
Men det er veldig gøy da :) Vi er på tenis fra 9-1 etter det drar vi hjem og finner på noe med vennene våres.

Så nå har vi blåst såpebobler x)Det var ganske vanskelig og ta bilder før de sprak.Vi fikk noen såpebåbler til og komme høyt opp, men det var ikke så lett fordi vinden gikk mot skråningen.

-KKHei.
I dag har vi vært svømmehallen. Det var veldig morsomt, særlig fordi de har fått en klokke som tar tida på hvor lang tid du bruker ned den lengste sklia! Det var en eller annen som satte en sinnsyk rekord der, som vi prøvde å slå, men vi hadde ikke sjangs. Vi dro dit veldig tilig, fordi det er litt billigere hvis du kommer før 12.00, så det gjorde vi :). 

Vi var der veldig lenge, og da ble vi selvfølgelig sultne, så vi kjøpte en "pita-pizza". Det var ganske enkelt ost og peperoni på et pitabrød, men det var veldig godt likevel ;) 
Siden vi ikke ville risikere at kameraet ble vått, tok vi ingen basseng-bilder, men det ble et lite bilde av maten ;)
Her er et bilde av risenga når det ikke er noen folk der.Det er litt støre da enn på dette bilde ;)


-KKHei.
I dag var ikke været så veldig bra, så vi visste ikke hva vi skulle gjøre. Likevel bestemte vi oss for å dra til sentrum. Det har vi jo gjort før, så tenkte at vi kunne ta toget ;) 
Vi gikk inn på nsb.no for å skjekke rutetider og fant ut at vi hadde litt dårlig tid, derfor rakk vi ikke å spise før vi dro selv om begge var sultne. Vi tok bare med oss penger og gikk. Problemet var at vi egentlig ble nødt til å løpe for å rekke toget, men vi kom fram til stasjonen akkurat i tide. MEN, der stod det er skilt, og der stod det: BUSS FOR TOG osv. Så... da bestemte vi oss for å gå...! 
Da vi kom farm var begge to veldig sultne, så vi gikk på Mac Donalds, billig, vettu ;)


Men pomfrie var veldig salta sånn at lepene ble helt tøre også da ble vi veldig tørste, så da gikk vi å kjøpte en solrik, og etterpå skulle vi prøve å "sprenge" boksen, sånn som guttene gjorde på bareneskolen, men det kom bare et *pooof*Etter det gikk vi og kjøpte noen grise flax, men vi vant ingen ting -.-Q: Har du/dere vunnet på flaks noen ganger?

-KKvideo:trampolinen

Dette er første gang vi legger ut en film, for nå tror vi at vi fant ut hvordan man gjør det x)

På denne filmen ser du at vi hopper og at vi viser hvordan vi tok bildene i trærene, du kan se bildene fra trærene på headeren. Det er på en måte vårt første videoblogg innlegg -vi skriver ikke om noe annet vi har gjort, men men. Vi brukte egentlig mye tid på en annen film - x antall måter å dø på en trampoline x) det var gøy, det!

-KKHei.
Nå er det lenge siden vi har blogga siden vi har vært på ferie.
Men i dag så har vi laget en film om en ball, det er slik at ballen blir kastet fra høyere og kommer til venstre. Det er litt vanskelig og forkalre ;) Men vi hadde det veldig gøy.

Link til filmen:

Ballen
Hvis du trykker på orde ballen kommer filmen opp.

Etter det så hoppet vi på trampolinen også da pleier vi og øve på triks, så nå har jeg (kristine) lært salto skru, men jeg har kunet vanelig salto lenge. Og jeg (Kristin) har nesten lært salto! Jeg lander nesten alltid på beina også ramler jeg :SDette er den gammle trampolinen, men vi må jo ha noen bilder av at vi hopper :)
Vi fikk ikke tatt bilder siden kamera var tomt for strøm.

-KK
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits