Hei.
Enda en dag i Trondheim, og enda en dag hvor bare jeg (Kristin) bogger. =/
Jeg har vært i Nidarosdomen idag, det var en utrolig fin kirke og minner litt om "la Sagarda de familie" i Barzelona.
 Min tip-oldefar smidde faktisk korset som er øverst på hoved-tårnet og Farmor og farfar giftet seg der. Hele Pappa's slekt er fra Trondheim så vi besøkte graver også, trist, men fint.Jeg tok noen bilder inni kirken også, men der var det ikke lov å bruke blitz, så da så man ingenting.

Vi kunne også gå opp i hovedtårnet, eller rundt det, da. Det var en sinnsykt klaustrofobisk gang, men men.Utorlig fin utsikt defra, klabersteinen blir sortere der man older, så man kunne se steder hvor folk har støttet seg osv, egentlig litt kult.

Vi besøkte også Tyholdttårnet. Det var veldig kult og rart, egentlig, å snurre rundt og rundt. Egentlig ble jeg litt skuffa da vi kom opp, for det snurret mye saktere en jeg hadde forestilt meg -trodde du skule være som en karusell omtrent, men neida, det brukte ca 1 time på å komme hele veien rundt.
En annen ting som også var uforventet var at jeg trodde det skulle være en sikkelig fin retutang, men hvite duker og vingalss osv x) Det var "egon" -men de har jo god mat der og, bare ikke sånn jeg hadde forestilt meg.
-K(K)Trondheim.

Hei. Kristine og jer er "skilt" i 2 uker fremover, hun skal være en uke  på Hygga, og så ta en tur til Sverige og være i båten en stund, mens jeg (Kristin) skal på bilferie i fra Asker til Trondheim via Røros og noen andre steder som ikke er bestemt. Så idag startet vi rundt kl 10 og kom til Røros rundt 2. Vi besøkte Røsros kobberverk før vi dro videre.

Meg (Kristin) utenfor kirken og deler av smeteverket.

Så kom vi til Trondheim, mye senere, vel og merke ;)Meg på bybroa i Trondheim. - Utrolig fin by :)

Q: Har du/ dere vært i Trrondheim noen gang?
Q: Eller Røros?

-K(K)Hei.
I dag dro vi på båttur. Enkelt og greit; Kristines besteforeldre har en båt, og vi to og Kristines far dro på en liten båttur.
Været kunne vært mer samarbeidsvillig, men alt i alt ble det en fin tur. Vi dro bare utover fjorden, ikke noe bading på oss, nei. For det første var det overskyet, og for det andre var det sinnsykt mange brennmaneter, Vi satt foran i baugen en stund og telte, men gadd ikke å gjøre det så lenge. Vi satte også til livs en pakke mariekjeks og saft, det ble et par timer til sammen tror jeg ;)Fin åpen båt jeg (Kristin) ikke har vært på før. Kristine sier det går an å ta av hele taket!
Det var veldig fint vær jeg (Kristine) fikk lyst til og bade men det var så mange brenmaneter...Kristine prøvde seg som "skipper", mens faren og jeg så på. Det ble min tur etterpå;) Men vi satt foran på båten hadde vi det gøy, men vi så mange hus med giga hager! Jeg (Kristine) synes det er litt rart at noen har rå til noe sånt.

Q: har du/dere båt?
Q: hvis du/dere har, hva pleier dere å gjøre?

-KKHei.
Dagen i dag startet med at jeg (Kristin) stakk bort til Kristine. VI var på pc'n en stund og hoppet litt på trampolinen, før vi lagde lunsj og skjekket pc'n igjen. Da var nemlig en venn av oss logget på MSN og vi bestemte oss for å møtes i sentrum. Først stakk vi bort på SevenEleven og kjøpte "frozen yoghurt" Det var veldig godt. og passet bra siden det var så varmt. 

Det ble veldig gøy da hun ville gå på bokhandlen etter bokbind. I hvert fall for oss.  Kristine og jeg syntes det var på sin plass å løpe å gjemme oss -litt barnslig er det vel lov å være, det er jo ferie x) SÅ vi løp vår vei, og gjemte oss, gjett hvor:
På do. Eller, ikke direkte. Det er en vente"rom" utenfor doen. Hvor det er en benk å noen speil.Det ble jo et veldig fint bilde, men men. Doen funket fint som gjemmested, dan. Så etter en stund bestemte vi oss for å gå å se etter vår venn igjen, -lettere sagt en gjort. Før jeg glermmer det; det var en del folk som skulle på do som så litt rart på oss=S. Sjønner vi godt, det er ikke venlig at unger som oss sitter å tar bilder av seg selv utenfor på doen x)

Q: Noen som vet om et annet sted en 7/11 der de selger frossen yoghurt?

-KKHei.
Nå har vi vært på Teknisk museum. Det var veldig mrosmt, de har en del "dinger" man kan gjøre ting med, vi kan nevne noen av de vi prøvde. (dvs de som var morsomst :P) Først gikk vi inn i en liten "labyrint". Det er egentlig ikke noen labyrint, men heller en gang man skal følge som er lagt opp litt vanskelig. Man skal nemlig gjøre det i bekmørket. Man ser INGENTING også er det noen som hvisker "hei" osv. Vi fikk gjøre det sammen, og vi ble sinnsykt skremt. Det er egentlig et lite området, så det kjentes veldig stort ut i forhold til det det egentlig var. -etter 90 sek skur de på lyset så man kan gå ut. -Vi endte med å gå ut veien vi kom. Vi har ingen bilder av det, for det var som sagt bekmørkt. ( Kalles Lille Klaus)Etterpå fant vi noen fancy lysgreier, og hvis du gikk sånn at du så deg selv på veggen ble det plutselig 4 "deger" -veldig mrosomt, med andre ord 8)Dette Tangrammet er kjempestort å henger på veggen. Vi fant ut at vi skulle prøve å lage mannen, han var uansett på side 1 og er kanskje lettest? De svarte bitene var veldig vanskelige å skyve på, men det gikk jo til slutt :PDet "lille" hodet er en voksen mann sitt, så da skjønner du sikkert at boblene var sinnykt store. Det var veldig gøy å se på han, eller såpeboblene, men det var en del av det han gjorde som var i mørket og da hjalp ikke engang blitzen. Man blir jo ikke for gammel til såpebobler :)Slush! Åå, sikkert den beste kalde drikken vi vet om! Vi synes brain cooler smaker bedre en all annen slush vi vet om, dette er jordbær og eple, nam :P Før solgte de brain cooler i asker sentrum, men ikke nå -gjett om vi savner det, elelr?

Q: Har du/dere vært på teknisk museum?
Q: Har du i så fall prøvd "Lille Klaus" å klart å komme igjennom?

-KKHei.
I dag har vi vært på Kiwi og handlet mat. Etter handleturen måtte vi jo også finne på noe, og været har ikke vært no' tess i Asker i dag =S Lynte og tordnet en masse i natt, og det har vært grått i hele dag. Vi besteme oss for å lage vafler, og det gjorde vi, men vi hadde ikke noe kamera så vi hentet bare et vaffelbilde fra google x)Ikke vårt bilde, det heller x) Ikke helt vant til å dokumentere alt vi gjør med bilder ennå ;)Våre vafler så bedre ut, da :P

-KKHei,
nå har Kristine fått ny trampoline, -best i test, 4,3 meter i diameter, og grønt trekk! hurra XP
Vi har akkurat hoppet, og da prøvde vi å ta bilder med Kristines bror, Kristins søster og  oss da også  tok vi bilder med selvutløser'n =)
Siden ingen av bildene ble særlig bra ville vi ikke legge det ut, men nå har vi laget en "film" av dem, med bittelit tid på hvert bilde.
Her er filmen:


Trampoline bilder


Vi synes trampolinen er veldig bra, den har god sprett, og kanten er godt polstret. :)Vi fikk trampolinen i dag, så vi har hoppet mye på den :) Vi hadde en trampoline fra før, men den var nesten 10 år gammel... Så da fikk vi en ny!

Q: Har du/dere trampoline?
Q: Ser ikke trampolinetrekket blått ut? -det er egentlig grønt ;)

-KKKristin:

Hei, jeg har vært på hytta i helgen, og det er selvfølgelig et sted hvor jeg ikke har netttilgang, så Kristine har tatt seg av blogginga. I dag har jeg sittet i bilen en stund, vi dro egentlig ganske "sent" hjemmover, så vi bakte muffins først, =P
Hytta ligger ganske langt unna, så jeg liker ikke helgeturer =/

Sånn kan "hytta" se ut om sommeren hvis været er fint, men nå var det regn og tåke.
 Det er vel egentlig et bilde av et området i nærheten, siden jeg ikke fant noe bilde av selve hytte.
Kristine:

Hei.
I går så hadde vi overnatting av fetteren min, så da spiste vi hjemmelaget pizza.Jeg hadde et annet bilde som jeg så litt bedere ut på, men der synes de andre at de så så rare ut x)
så det ble dette bilde.

Men i dag så har det regnet mye så jeg har vært mye inne, det var utrolig kjedelig...
Men når solen kom fram fikk jeg besøk av 2 venner, de kom for og spøre om jeg kunne gi mat til katten deres, og siden jeg skulle være hjemme så sa jeg ja. 
Etter det spurte de om vi skulle finne på noe så vi gikk og hoppet :)Vi tok veldig mange bilder, men det nederste ler jeg mest av, for hvis man zoomer inn på meg og Live så ser du de rare ansiktsutrykkene våres. Vi drev og snuret rundt og da greide jeg og få beinet i Lives rygg, så da lo vi alle 3.God sommer :)

-KKHei.
Nå har vi tegnet i noe som heter toppmodellbok.
Vi lagde klær som var sånne elementer som vann, ild ovs.Vi spiste boller også :)
Men Live greide og mose en sånn plastalinamonster vi hadde laget, du har kanskje sett dem i de andre innleget ;)haha, den så sånn ut etter at den ble most, ansikte ble helt flat.

Etter det skulle vi finne ut hva de strekene på hånde betyde, så vi søkte på google: livslinje hånd.
Så kom det opp et bilde at strekene og hva de het.
Vi synes det var litt vanskelig og holde styr på hvilken strek som var hvilken så vi fargela strekene med forskjelleig farger. Sånn så hånda ut etter det.hehe, vi fant ikke alle strekene, også er ikke strekene så tydelige på bilde.
Men det var mye enklere og se strekene på høyere enn venstere hånd.

God sommer <3 :)

-KK (L)Hei.
Nå har jeg (Kristine) og Live vært ute og laget noen plastalina monstre og en sneilie ;P
Først lagde vi et lite monster som du kan se her:haha, den er litt sprø x)
Etter det fikk vi lyst til og lage en hel famile.Vi prøvde og få de til og se litt store ut men det var litt vanskelig, men det ble jo litt bra.

Også lagde vi en sneile som var avisbudet dems x)Også har vi bestilt en ny trampoline som er 4,3 m!
Vi har en trampolina nå, men den er nesten helt ødlagt.. Gleder meg til å få ny trampoline!

-KK (L)Hei.

Nå har Kristin drat på hytta så jeg og Live har vært sammen :)
Vi hadde fåt noe gratis greier i posten til Shell, så vi dro til Shell og fikk to boller.
Vi tenkte og finne et sted vi kune sitte, men det var biler overalt.Men så så Live en plen så vi syklet bort dit, men når vi kom fram så vi at det var en parkeringsplass x)Så når vi så det syklet vi heller til stranda, men så var det så varmt at vi fikk lyst til og bade.
Så vi ringte faren min og sa han skulle ta med badetøy og det gjorde han også :)
Så når vi skulle bade var det giga bølger! vi svømte ganske langt ut og det eneste vi så var at det kom en bølge over hele oss. Så vi svømte inn på en flytebrygge. Hele flytebrygga gynget så vi falt nesten av.

Når vi skulle hjem dro vi forbi kiwi, men så så vi et skilt der de hadde klippet gresset slik at man skulle se det, men det så bare rart ut x)Hvis du ikke ser hva som står så er det:
takk for besøket, velkommen igjen.

- KK (L)
Hei!
I dag så har vi spilt bowling, med en venn som heter Live :)
Siden vi kom før 4 så kostet det bare 26 kr for en runde og sko for 20 kr.
Vi så på de største skoene og de var giga!hehe, her ser du en sko i 37 og en i 49.WOOW, vi viste ikke at de lagd så store størleser.Vi brukte bare 2 farger, grønn og orange som er 6 og 8 ;)

Etter vi bowla så gikk vi til Ica og kjøpte litt sjokolade, siden den var på salg.
Men etter det måte Kristin hjem fordi hun skule på hytta.

-KKHallo.
I dag har vi og en venn gjort litt forskjelig rart.
I går planla vi nemlig  lage en "Mario"-film, så vi startet med å gjøre den ferdig og det var egentlig veldig gøy, men vi legger den ikke ut fordi.. -den er den typen sketsj som kun er morsom hvis man er med selv, siden det blir dårlige kostymer og sånt x)

Etterpå så vi på dirty dancing 2. Den var egentlig veldig fin, men ingen av oss har sett nr 1, hvordan er den?Filme var bra, du burde se det selv =P
Etter at vi hadde sett den, ble i rastløse, og vi prøvde å finne på en annen sketsj vi kunne dramatisere, men vi ble ikke enige, så vi får se om vi finner på noe i morgen ;) Men vi prøvde og lage gammel dags komedie men det gikk ikke så bra x)

Q: Har noen sett dyrty dancing? (hvis det er det nr 1 heter) hva handler den om?
Q: Har dere noen ideer om noe vi kan dramatisere i morgen?

-KK
Hei!
Nå har vi vært ute og hatt piknik. Været var nemlig veldig fint, og vi hadde lyst på en tur ut =P. Vi brukte bare noe av det vi fant i skape. Siden moren min (Kristine) skule ha besøk, så hadde vi litt godt, men vi tok osgå en sykkeltur til Kiwi for å kjøpe smultring.Dette var det vi fant i skapet, elpe, kjeks, kjeks og smultering!
Det smakte veldig godt.Først var det veldig fint vær, men når vi skule ta bilde gikk solen bak skyene.
Etter en stund begynte det og regne litt så vi gikk og hentet paraplyer.Etter at det slutet og regne kjedet vi oss så vi laget paraply dans, men vær gang vi gjorde greide jeg (Kristine) og få paraplyen til og vrenge seg :S hehePS vi har nesten ikke hatt med noen venner på det vi har gjort i det siste, fordi de er bortreist =/

Q:Har dere også vrengt paraplyen før, eller er det bare oss? x)
Q : Pleier været å skifte fort der dere/du bor?

-KKHei!
Idag har vi gjort noe vi ikke kan ;) Vi har spilt minigolf!
Vi var på en strand der man kan leie golfkøller og baller, og de har vel ca 8 minigolf-baner der.
Noen av de var vanskeligere en andre, og vi brukte sikkert tusen slag på to av hullene før vi ga opp, og bare dyttet den (fortsatt ved hjelp av kølla ;-}) ned i hullet.dette var en av banene og den var vanskelig så det tok hundre år for og få ballen oppi hullet x)

Det er jo utebaner, så det var en del grus og sand oppi banene, men det gikk greit, det som ble et probelm var at vi på den ene banen, som bare var en bratt "bakke" fikk vi publikum av 3 små gutter som hadde drevet med leking på banen, og som sto å så på mens vi golfet i håp om at vi snart skulle få det til =)
Men etter en stund tenkte vi og gi opp, men så sa jeg (Kristine) ok nå skal jeg klarer det! også klarte jeg det :D-KK....eller så er vi barn ;)
Hallo.
I dag  var vi på en lekeplass, den var veldig nærme så vi gikk dit siden vi ikke hadde noe annet og gjøre. Vi tok noen bildet der:Et standar klatrestativ, det er jo sånne greier overalt der de planlegger å ha barn, men det er jo koselig at det er sånne overalt :)haha, vi skule begge hoppe men kristin satt seg heller ned og dumpet ;PVi husket også, men så kom det noen barn, så da hoppet vi av og stakk.

Etter på dro vi til stranda og badet, og det var store bølger og litt mye vindNår vi skulle uti så var det egentlig ganske varmt, men bølgene var så store at det var vanskelig og komme uti uten og bli drat inn igjen =PNår vi skulle ut og bade gikk jeg (kristine) først ut for og se om bølgene var for store, og kristin gikk ut for og se om det var varmt nok. Men da Kristin gikk ut i vannet så kom det en veldig stor veldig stor bølge så kristin ble drat inn til land igjen x)

-KKHei!
Nå har vi vært ute og lekt med noen baller (egentlig treningsballene til moren min[Krstine]) Da tok vi selvfølgelig noen bilder :)Haha, vi tok ganske mange bilder ;)
Vi fikk også noen bilder av noen blomster de var bare så fine.


Det er noen hage blomster, vi synes at det ser ut som blomster på reklame eller noe ;)

Vi spiste litt spaghetti og etter det dro vi på Kiwi, der prøvde vi og finne billige og gode ting.
vi kjøpte:
first price "safari" = ca 12,90
Muffins                   = 10, 90
Kiwi                        = 4,40

så da lagde vi noe godt.
Vi begynte med og skjære opp muffinsen i 8 biter, og så kjeksen i 2 og 4, og så skar vi opp kiwien i sikksakk-mønster.Så satt vi alt på en talerken (til 3 stykker) og sånn ble det, og sånn så spaghettien ut:Synes dere dette så godt ut? Vi syntes det smakte veldig godt, og vet at det bare er vanlige ting, men det blir jo litt ekstra godt når man gjør det fint :-)

- KKNå har vi vært ute et stund og vi tok masse bilder, og noen av bildene så ikke så bra ut =P
Vi klatra litt og litt mer.vi fikk lillebroren min (Kristine) til og ta bilder av oss ;) men på dette bildet funket ikke blitzen, likevel ble det litt kult.Vi skulle spille skremte, men etter at vi hadde gjort det, holdt vi på å miste kameraet, noe som førte til at grenen brakk, og at jeg (kristine) datt, og dro med Kristin xDVi dro til en venns hus etterpå -ikke så langt fra der vi bor, og de hadde så fine roser, så da ble det et "rosebilde" også.Som avsluting prøvde vi å få et bra bilde av en humle, men det er lettere sagt en gjort XD
Mens vi prøvde å finne humler å ta bilde av, fant Krstin et markjordbær, det spiste vi etterpå, men et markjordbær er ikke så mye å dele på =P

God sommer :)

-KKHei.
I dag dro vi til Hvalstrand. Det er ikke så langt fra der vi bor, så vi syklet ;-) Vi badet og det var egentlig ikke så kaldt når man først vendte seg til det. Vi kjøpte en del godt, for kiosken hadde en slags meny, som bestod av; en kuli, en liten pose potetgull og to kjærligheter. Det kostet 25kr!  Etter at vi spiste kjærlighet ble vi helt blå på tunga XDHer er "menyen" vi kjøpte:
Vi møtte også noen andre vi kjenner på stranda, men det var ikke før vi skulle til å gå =/
Vi kom ganske "tilig", eller, det var ikke kommet så mange ennå ;-) Da var stranda ganske tom, til vanlig pleier den å vøre stappfull!-KKHei<3
I dag har jeg (Kristin) ikke gjort stort. Jeg ryddet rommet, og tok en joggetur, som skulle avsluttes ved stranda så jeg kunne ta et bad, men neida; jeg klarte å glemme å ta med meg badetøyet, ( som jeg hadde pakket end i en pse og satt igjen ved dørahjemme), så det ble ikke noe bad på meg =/
En venn av meg hadde bursdag i går, og navnedag i dag, for et sammentreff =D Men hun er ikke i Norge nå, så jeg har nesten ikke snakket med henne =[Kristine:
hei =)
Idag har jeg vært på et sted som heter hygga, det var loppemarked der og alt var billig det kostet ca 5-10 kr. Også var det en trampoline der til bare 5 kr! det er lite.
Vi hadde med ganske mye som var mitt som jeg brukte som liten og alt ble solgt, det var litt gøy og se folk gå med mine gammle ting :) Når loppemarkede var ferdig fikk vi mat og kake, men så dro vi hjem, hadde ønsket vi ble der lengere...
Her ser dere hygga:

I dag tok Kristine og jeg med oss en venn, og dro for å bade, ikke så langt fra der vi bor =)
Da vi hadde badet litt så vi en østers, og vi tenkte at vi kunne åpne den å skjekke om det var en perle inni!
Skuffene nok var det ikke det, men litt gøy var det jo likevel, -og litt ekkelt =/Det var ikke akkurat det vi fant, vi fant en østers litt grønnere og "rurete" en den over, for å si det sånn =/I dag har vi ikke vært sammen, så vi tenkte at vi viser denne filmen isteden :)
den er ikke så bra, men det er veldig gøy.
her er linken:

No milk today 2

Dere burde prøve og lage selv,
dere bare tar på noen klær dere ikke bruker så mye, finner noen venner som vill bli med og finn på noen ting dere kan bruke til filmen. Når dere skal sette filmen sammen bruker dere windows movie maker :)
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits