Hallo :)

Nå er det endelig sommerferie, og selv om det regnet i morges er været fint nå :D Vet faktisk ikke helt når skolen starter igjen, men det er vel ikke så nøye??

I sommerferien blir det nok litt mere blogging på oss, selv om Kristin skal reise bort endel.

Nå vil vi bare si: God Sommer!<33-KK


Hei!

I dag har skolen vår hatt askjonsdag til inntekt for Redd Barna, så vi har vært hjemme å gjort ymse tjenester for å tjene penger til det. Det gjorde at vi var ferdig tildligere enn vi pleier, så vi tok oss turen til sentrum for å handle litt. Passet i grunnen veldig godt siden vi skal i bursdag i morgen og trengte en gave, og det er klassefest i kveld.

Her er noen bilder:Lite folk for vi slutta tidelig på skolen, og det gjorde ikke de andre :)Maten vi spist, veldig godt!

-KK
Hallo :)

I dag har vi hatt årets siste ordentlige skoledag. Ferien vår starter på tirsdag, men resten av skoledagene skal vi ikke egentlig gjøre noe fornuftig. Så nå er det bare å nyte det fine være :) I dag hadde vi årets siste prøve, i nynorsk. Det var ganske enkelt helt forferdelig. I går kveld leste vi til prøven sammen og prøvde ut en måte å øve på som vennen vår brukte før tentamen; bake :)Så vi bakte brownies-muffins fra en oppskrift vi har funnet på en annen blogg ;) De ble kjemptegode -selvsagt, men ettersom de ikke var helt ferdig ble de nesten som sjokoladefondant. Så øvde vi enda mere. Vi snakket forresten nynorsk mens vi bakte ;) (Ja, vi vet at man ikke kan "snakke" nynorsk, men ettersom vi ikke snakket dialekt så sier vi det bare sånn....)

Her er i hvert fall noen bilder:dette skulle vi lære utenat.. ikke bare det, det var flere sider.Nå kan vi nyte sommeren! <3

-KK
Hei!

I dag morges hadde vi tenkt (som vanlig) å sykle til skolen, selv om vi ikke helt stolte på været. Men med en gang vi kom ut, begynte det å pøsregne. Kristin var så smart at hun tok med seg paraply, mens Kristine ble klissvåt. På skolen hadde vi mat og helse, og da lagde noen vafler, mens de andre måtte vaske og rydde. (kremt.. Kristin, for eksempel). Kristine's gruppe klarte å drepe det stakkars vaffeljernet sitt ( de fikk det eldste, det var eldgammelt) og vi holdt begravelse x) 

Da vi kom hjem fra skolen, bestemte vi oss for å lage vafler hjemme også, for de på skolen ble ikke så gode, og dessuten fikk vi nesten ingenting ettersom under halvparten lagde vaffel. -men gruppa til Kristine sine vafler smakte godt, da c:


Vi brukte oppskriften til vafler fra denne boka


Kristin som rører i vaffelrøra :)


Så var vi akurat for seine til og få lykke :c

Hehe, glemte og ta bilde av vaflene når de var ferdige... Men det gjør vel ikke noe ;)

-KK
Hei!

I dag har vi gjot litt hagearbeid for noen vi kjenner veldig godt, som er borte... Hagearbeid er jo egentlig litt kjedelig, dette var bare å klippe gresset og vanne plantene... men ellers kan det jo være veldig gøy. Også er det jo så varmt! Jaja, vi har savnet varmen, begge to.kristin vanner blomster


Kristine klipper gresset. Egentlig er det jo ganske gøy å klippe gresset med sånn type ressklipper, men man må rake sammen alt gresset etterpå =(Og vi fant en superlang løvetann!

Q: Hva synes du/dere om hagearbeid?

-KK
...igjen...

Hallo! I dag har vi altså plantet blomster, men også laget ny header. Den forrige var ikke så gammel, men det er så fint og grønt ute nå, og da passer det perfekt med bilder =D
Denne gangen er "designet" på headeren litt annerledes, men vi synes egentlig det ble finere, og kanskje hakket mer proft. Så på  de første innleggene våre i stad. Vi ser faktisk litt eldre ut nå... men det er da posetivt. -i hvert fall til man er 29 ;)Q: Hva synes du/dere om headeren?

-KK
Hallo!

Nå har det endelig blitt sommer -det er jo juni, og med juni, følger også sommerværet. ^^
I går var vi på gartneriet og kjøpte blomster, og i dag har vi plantet dem i potter. Rettere sagt, så vi på og hjalp til litt...
Det var i hvert fall pene blomster, som kan pynte opp litt. I tillegg til blomster var det også en tomatplante som nå bor i en krukke på verandaen. Så får vi se senere om det kommer noen tomater på den. =)


BlomsteneKristin som gjør vasker pottene.Kristine og...


KristinNå skal vi stelle en hage, ikke så langt fra der vi bor, og hvis vi rekker, skal vi på kulturdager i Heggedal.

Vi snakkes :)

-KK 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits