Hallo :)

I natt sover Kristine over hos Kristin :) Vi har allerede spist taco, så det blir garantert en koslig overnatting :) Ingen av oss har gått på turn, men begge har trampoline, og siden vi har hatt turn i gymmen har vi begge blitt litt inspirert. Både til å slå stift, stå på henda. Kristine er nok flinkest, men det går da ikke så vært med Kristin heller. Her er noen bilder vi tok da vi var ute å tumblet som verst ;) Nå har det blitt mørkt, men vi fortsetter nok å være ute, kjenner vi oss selv rett. Som "alle" sikkert vet, så er det bedre å turne o.l uten sko på, men ute går ikke det så bra. Så vår geniale idè er at vi tar plastposer på føttene =)


Jaha, her ser dere våre utrolige skills :)

Kristine som "faller" videre i bro dritkult :)


Dette er også den første helgen i påskeferien!
Q: Hva skal du/dere gjøre i ferien, da?

-KK
Heisann!

I dag har vi gått bøssebæring for kirkens nødhjelp. Gikk fra 17.30-8.00. Og det regnet og blåste, og vi fryste til istapper, en skikkelig kontrast i forhold til været i går. Nesten alle dager før denne dagen har vært fint vær, med sol og varme. Men den dagen vi skal gå blir det regn og vind og 2 grader. Haha, det er som 17.mai, det er alltid fint vær før 17.mai, men når 17.mai kommer blir det dårlig.Etter vi hadde gått skulle vi tilbake og levere pengene vi hadde samlet. Når vi kom for og levere var det masse kake der, som vi fikk spise. Det gjorde dagen litt lyere. Men vi ble ikke så lenge, vi frøs så mye så vi dro hjem. Etter det har vi begge tatt en varm dusj, og nå sitter vi og varmer oss :)

-KK
Hallo :)

En vakker vårdag, i April 1996 ble en av våre beste venner født.
Det må selvfølgelig feires av oss, og vi har faktisk ikke feiret det for henne selv før, så det var på tide. Så vi lagde gelè i mange farger, som vi ga på morgenkvisten. Gaven falt i smak, og siden vi lagde flere farger, fikk vi også spist gelè

Den ble veldig kul, lol

-KK
Hei på deg :)

Da har vi hatt jobbuke! Det var veldig gøy, deilig med variasjon fra skoen. Men det var i starten, det. Lange arbeidsdager, 08.30 til 16.00 er  litt lengre enn vi er vant til, og det ble slitsomt i lengden. Men det var koselig å jobbe med barn -vi er jo egentlig barn selv, men i deres i øyne var vi voksne, *hehe*.

Vi kom i hver vår avdeling (av fire) Kristin i en avdeling for store barn, (4-6år) og Kristine i en småbarnsavdeling (0-3 år). Vi  fikk ikke velge selv, og begge ønsket å komme på storbarnsavdeling, men det gikk jo greit. Det var ekstra koselig for oss å jobbe i akkurat denne barnehagen, fordi vi gikk der selv.  Det skjedde masse rart på den ene uka, og vi skulle gjerne ha jobbet der en uke til, så vi kom litt inn i rutinene ;)

Vi tok ingen bilder selv, pga taushetsplikt osv, disse er hentet fra nettsiden til barnehagen:

Q: Har du hatt jobbuke?
Q: Hva vil du jobbe som/jobbet du som??

-KK
Hallo alle sammen.

Vi har vært på kino og sett på rødhette og varulven. Vi var der sammen med en annen venn. Filmen startet en halvtime forsent, så alle som var der fikk en fribilett gratis (tihi) Så da blir det enda en kino tur på oss senere engang. Vi research på nettet før vi så filmen, og vi så at den hadde fått veldig dårlig kritikk, men at hvis den var så dårlig som det stod, så kunne vi bare le høyt i stede for.

Hvis man sitter å tenker veldig kritisk på det du ser på lærettet, så kan filmen oppleves på samme måte som VG-folka gjorde. Vi derimot, synes at filmen var veldig bra. Terningkas: 5 :) Kritikern mente at det var teit at alle i landsbyen ble mistenkte, men vi synes bare det var kult! 

Q: Har du lyst til å se Rødhette og Varulven?
Q: Hvorfor/ hvorfor ikke?

-KK
Hei!

Nå har vi laget en ny header til bloggen. Tenkte vi trengte en ny header som var litt mer vårelig, siden det går mot lysere tider.

Q: Hva synes dere?

- KKHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits