video:min film

 

Hei.

Siden vi snart skal ha om optikk på skolen fortalte naturfagslæren vår, klassen om synsbedrag osv. VI søkte litt på nettet om synsbedrag, og da fant denne siden: http://www.grand-illusions.com/images/articles/opticalillusions/dragon_illusion/dragon.pdf

Vi søkte opp dragen og fant den på youtube,  og der så det ut som om dragen bevegde på hode sitt. Det syns vi var rart, så vi ville lage en selv. Endte vel egentlig med at Kristine lagde den..... bare kopierte den ut, og brettet den sammen, mens Kristin satt og så på.

Jeg (Kristine) synes den virker mye bedre med kamera enn med øynene irl.
Jeg (Kristin) syns også det funket best med kamera.

På filmen kan man se at den bare er lagd av papir ;)

Q: liker du/ dere forskjellige typer synsbadrag?

-KK
Hei

Vi har spillt litt wii :D
Og da spillte vi et balanse spill, på wii party. Vi greide faktisk alle nivåene, og det er ganske rart O.o Men det var veldig kult og klare alle.Spillet er slik at det kommer mange sånne minigames. Hvis man klarer  en minigame så får man lette personer og balansere, og hvis du gjøre det dårlig på en minigame kan man få en kjempe og en mini.

Når vi kom på det siste nivået så var båten ganske ødelagt:

Men vi klarte det til slutt. Vi greide også den samme versjonen bare på tid (hehe)Når man klarer en hel runde blir folkene veldig glade, og begynner å danse.

-KK
Hei :)

I dag har vi egentlig ikke gjort noe spesielt, bare masse lekser. I tilegg til det har vi prøve i elektrisitetslære i morgen, så det gleder vi oss veldig til -.- Det er masse å kunne og i tilegg til det, er det jo vanskelig å forstå!

I morgen skal vi også ha skøytegym, det blir sikkert gøy :) -men veldig kaldt. 
Klassen vår spiller ogås kanonballkamp i morgen, men sannsyneligvis taper vi.... -ikke at vi er pessimister, da :)

Som sagt, vi har ny header, men vi har ikke internett til den pc'n med bildet på, så vi får smøre oss med tålmodighet..Det værste med å ha masse lekser er kanskje å måtte bære så mange bøker? -det blir jo så tungt. -Det på bildet er selvsagt ikke alle bøkene ;)

Q: Mye lekser på deg/dere også i dag?

-KK
Hei.

I dag har vi vært ute, og etterpå lagde vi smoothie. Det hadde kanskje passet best med noe varmt, som kakako, men det ble smoothie -og det gjør jo ikk noe, siden det er så godt :)

Vi skulle egentlig ha bilder fra da vi var ute også, men vi klarte å slette alle bildene på minnepinnen. Hedigvis ligger noen av bildene på en annen pc, og vi tenkte vi skulle redigere det til en ny header ;)

Jaja, gjort er gjort. Vi lagde i hvert fall smoothie, vi brukte bare en pose med frossen frukt, eplejucie og yoghurt:

Her er ingredienseneblandet sammen:


 

Og sånn så det ut til slutt:

Nam ^^
Q: Denne smoothien var med jordbær, hvordan type liker du best?

-KK

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits