Hei.
Nå har vi vært på Teknisk museum. Det var veldig mrosmt, de har en del "dinger" man kan gjøre ting med, vi kan nevne noen av de vi prøvde. (dvs de som var morsomst :P) Først gikk vi inn i en liten "labyrint". Det er egentlig ikke noen labyrint, men heller en gang man skal følge som er lagt opp litt vanskelig. Man skal nemlig gjøre det i bekmørket. Man ser INGENTING også er det noen som hvisker "hei" osv. Vi fikk gjøre det sammen, og vi ble sinnsykt skremt. Det er egentlig et lite området, så det kjentes veldig stort ut i forhold til det det egentlig var. -etter 90 sek skur de på lyset så man kan gå ut. -Vi endte med å gå ut veien vi kom. Vi har ingen bilder av det, for det var som sagt bekmørkt. ( Kalles Lille Klaus)Etterpå fant vi noen fancy lysgreier, og hvis du gikk sånn at du så deg selv på veggen ble det plutselig 4 "deger" -veldig mrosomt, med andre ord 8)Dette Tangrammet er kjempestort å henger på veggen. Vi fant ut at vi skulle prøve å lage mannen, han var uansett på side 1 og er kanskje lettest? De svarte bitene var veldig vanskelige å skyve på, men det gikk jo til slutt :PDet "lille" hodet er en voksen mann sitt, så da skjønner du sikkert at boblene var sinnykt store. Det var veldig gøy å se på han, eller såpeboblene, men det var en del av det han gjorde som var i mørket og da hjalp ikke engang blitzen. Man blir jo ikke for gammel til såpebobler :)Slush! Åå, sikkert den beste kalde drikken vi vet om! Vi synes brain cooler smaker bedre en all annen slush vi vet om, dette er jordbær og eple, nam :P Før solgte de brain cooler i asker sentrum, men ikke nå -gjett om vi savner det, elelr?

Q: Har du/dere vært på teknisk museum?
Q: Har du i så fall prøvd "Lille Klaus" å klart å komme igjennom?

-KK

  3 kommentarer på "DobbelK på TM"

Dagens Outfit Norge
ååå, det er så moro på teknisk museum altså!
14.07.2010, 16:40 URL: http://dagensoutfit.blogg.no
Rebecca Holder - kommenterer tilbake!
tror kanskje vi var der med klasse en gang. eller så var vi på noe lignende :)
14.07.2010, 16:42 URL: http://dailylife.blogg.no
maritafroyensin
SV: TAKKK:D
16.07.2010, 15:31 URL: http://maritafroyensin.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Vi er to jenter som blogger om det som skjer i hverdagen vår :) Vi er begge 15 år! Kristin er med svart hår, og Kristine med blondt c;.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits