Kristin:

Hei, jeg har vært på hytta i helgen, og det er selvfølgelig et sted hvor jeg ikke har netttilgang, så Kristine har tatt seg av blogginga. I dag har jeg sittet i bilen en stund, vi dro egentlig ganske "sent" hjemmover, så vi bakte muffins først, =P
Hytta ligger ganske langt unna, så jeg liker ikke helgeturer =/

Sånn kan "hytta" se ut om sommeren hvis været er fint, men nå var det regn og tåke.
 Det er vel egentlig et bilde av et området i nærheten, siden jeg ikke fant noe bilde av selve hytte.
Kristine:

Hei.
I går så hadde vi overnatting av fetteren min, så da spiste vi hjemmelaget pizza.Jeg hadde et annet bilde som jeg så litt bedere ut på, men der synes de andre at de så så rare ut x)
så det ble dette bilde.

Men i dag så har det regnet mye så jeg har vært mye inne, det var utrolig kjedelig...
Men når solen kom fram fikk jeg besøk av 2 venner, de kom for og spøre om jeg kunne gi mat til katten deres, og siden jeg skulle være hjemme så sa jeg ja. 
Etter det spurte de om vi skulle finne på noe så vi gikk og hoppet :)Vi tok veldig mange bilder, men det nederste ler jeg mest av, for hvis man zoomer inn på meg og Live så ser du de rare ansiktsutrykkene våres. Vi drev og snuret rundt og da greide jeg og få beinet i Lives rygg, så da lo vi alle 3.God sommer :)

-KK

  1 kommentarer på "2 splita dager!"

Nicklas
Så koselig!
11.07.2010, 22:48 URL: http://nicklasiversen.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Vi er to jenter som blogger om det som skjer i hverdagen vår :) Vi er begge 15 år! Kristin er med svart hår, og Kristine med blondt c;.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits